سمینار " ۷ عادت دانشجویان موثر"

هفت عادت مردمان موثر (یکی از ۱۰ کتاب برتر جهان)،کتابی است که امروزه در جهان برای انواع اقشار جامعه،شرکت های بزرگ تجاری،سازمان‌های دولتی و ... برگزار می گردد و جزوِ کاربردی ترین سمینارها و همایشهای امروزه ی دنیا به حساب می آید.

به همت انجمن علمی دانشجویی روانشناسی سمینار ۷ عادت مردمان موثر برای اولین بار در دانشگاه علم و فرهنگ در قالب " ۷ عادت دانشجویان موثر" با استاد "قباد حق محمدی"(کارشناس ارشد روان شناسی و تنها نماینده ی مرکز استفان کاوی در ایران)برگزار گردید و سرفصل های ۷ عادت مورد بررسی قرار گرفته و به دانشجویان آموزش داده شد.
با توجه به هماهنگی های صورت گرفته فی ما بین انجمن روانشناسی و استاد قباد حق محمدی،به لطف و یاری خداوند در آینده ای نه چندان دور،کارگاه های ۷ عادت دانشجویان موثر نیز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد.

✔️سمینار:" ۷ عادت دانشجویان موثر"
✔️استاد:قباد حق محمدی
✔️ برگزار کننده:انجمن علمی دانشجویی روانشناسی
✔️دبیر اجرایی:عرفان محمدی